Lohdunkantaja

Lohdunkantaja -hyväntekeväisyyskorusarja Uuden Lastensairaalan hyväksi

Korujen tarina lähti intohimosta tehdä yhdessä jotain merkityksellistä, halusta auttaa ja olla osa suurempaa kokonaisuutta.

TARINA

Lohdunkantaja on pienten lasten äitien, Katja Snällin ja Piia Hoffstenin, suunnittelema hyväntekeväisyyskorusarja, jonka tuotto ohjataan kokonaisuudessaan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan hyväksi. Korun tarina lähti intohimosta tehdä yhdessä jotain merkityksellistä, halusta auttaa ja olla osa suurempaa kokonaisuutta. Uusi Lastensairaala 2017 -hanke on herättänyt ihmisissä ennennäkemätöntä yhteisöllisyyttä ja auttamisen halua. 

Samalla tavoin kuin uusi lastensairaala on konkreettinen projekti, niin myös Lohdunkantajakoru on kaunis, pysyvä muisto lahjoituksesta ja osallistumisesta yhteiseen projektiin lastensairaalan tukemiseksi. Korun idea syntyi juuri tästä konkretiasta, uudesta modernista sairaalarakennuksesta, jossa pienille potilaille luodaan mahdollisimman hyvät paranemisen edellytykset ja jossa huipputason sairaanhoidolle ja tutkimustyölle taataan jatkuvat kehittämismahdollisuudet. Sairaalarakennuksen koordinaatit löydät koruistamme. 

Unelmamme on nähdä suuri joukko Lohdunkantajia, jotka ovat halunneet olla osa upeaa Uuden Lastensairaalan tarinaa.

 

KORUSARJA

Koruissa yhdistyvät tyylikäs design ja viimeistelty suomalainen laatutyö. Lohdunkantaja -korusarjaan kuuluu rengas- ja laattariipus naiselle, rannekoru, laattariipus miehelle sekä kalvosinnapit. Korut on rodinoitu, joten ne ovat helppohoitoisia ja niiden väri säilyy kirkkaana. Uusi Lastensairaala sijoittuu nykyisen Lastenklinikan naapuriin osoitteeseen Stenbäckinkatu 9 ja korujen koordinaatit N 60’ 11.24’ E 24’ 54.63’ symbolisoivat lastensairaalan sijantia. 

Jokainen koru on yksilöity omalla numerollaan. Kun olet ostanut korun, lähetäthän meille korussasi oleva numero sekä nimesi tai yrityksesi nimi info@lohdunkantaja.fi tai yhteystiedot –linkin kautta. Kaikki hankkeeseen osallistuneet henkilöt sekä yritykset tulevat näkyviin Lohdunkantajien ketjuun.

Korut maksavat 98 eurosta 110 euroon kappaleelta ja korusarjan verottomasta hinnasta noin puolet menee Uuden Lastensairaalan hyväksi. Koruja voi ostaa Timanttiset -ketjun myymälöistä ja verkkokaupasta niin kauan kuin niitä on jäljellä.

Korut olivat esillä ensi kertaa 6.6.2015 Uuden Lastensairaalan hyväksi järjestettävässä Live Aid -kiitoskonsertissa Olympiastadionilla. Hankkeemme tavoitteena oli nähdä iso joukko Lohdunkantajia, jotka haluavat olla osa upeaa, Uuden Lastensairaalan tarinaa. Lohdunkantaja -hyväntekeväisyyshanke päättyi 31.12.2016 ja koruista saatu tuotto 66 637 euroa lahjoitettiin Uudelle Lastensairaalalle. 

Lämmin kiitos jokaiselle korun hankkineelle ja sekä hyväntekeväisyyshankkeeseen osallistuneille Lohdunkantajille

TYKKÄÄ MEISTÄ FACEBOOKISSA